dimecres, 2 de maig del 2012

FEINETES A L'HORT

Els dies de festa, vacances, pont... o el que sigui li van de meravella al nostre hort. Ja va passar durant la Setmana Santa: va ploure bastant i va fer solet i... Patapam... Quan vam tornar de les vacances teníem l'hort en tot el seu esplendor. Doncs ara ha passat el mateix. Durant aquests dies de pont també ha plogut i ha fet solet i quan hem tornat les faveres estaven plenes de faves, les maduixeres tenien les seves primeres maduixes vermelles, les patates ja han brotat i les tomaqueres van creixent.

Anem per passos... Els de 6è hem baixat a l'hort i hem recollit un bon grapat de faves...


Després, de bon rotllo, hem compartit la meitat amb els nens i nenes de P4. Amb la resta podem fer una bona truita de faves.


Les maduixeres de P3 estaven magnífiques i fins i tot hem pogut veure alguna maduixa ben vermella. Quan baixin els nens i nenes petits de ben segur que els hi farà molta il·lusió.


I les patates? Doncs ja veieu com estan de maques. Han sortit ben ràpid i d'aquí a poc també podrem fer una bona truiteta de patates amb ceba.


I les tomaqueres també van creixent ben maques.

Ah! Per últim hem sembrat una pipa de girasol. A veure si surt. De moment les que vam sembrar per fer el planter també han brotat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada